Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής: 

 • Πληρωμή στο φυσικό κατάστημα

Με χρέωση κάρτας (χρεωστικές, πιστωτικές) στο συμβατό POS, αλλά και με καταβολή μετρητών στην διεύθυνση:Λεωφόρος Λαυρίου 20, Γλυκά Νερά Αττικής - Τ.Κ. 15354

 

 • Online - Mε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας (Visa, MasterCard, Maestrο, Visa Electron)

O χρήστης είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των προσωπικών του στοιχείων.

Η χρέωση πραγματοποιείται, εφόσον προηγηθεί έλεγχος εγκυρότητας της κάρτας, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτεται η αξία της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας λόγω αδυναμίας της τράπεζας να χρεώσει την πιστωτική κάρτα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες μέθοδοι πληρωμής (τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή).

 

 • PayPal


Αν θέλετε να πληρώσετε μέσω PayPal, επιλέξτε το, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του PayPal, προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό PayPal για την παραγγελία σας ή να δημιουργήσετε ένα νέο σε περίπτωση που δεν έχετε.

 

 • Aντικαταβολή

Το τίμημα των προϊόντων, καταβάλλεται με μετρητά στον εκπρόσωπο της εταιρείας, με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

 

 • Κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

  Το τίμημα των προϊόντων καταβάλλεται ή μεταφέρεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

  Τράπεζα : Eurobank

  IBAN : GR8702603280000920101817951

  Bic/Swift code: ERBKGRAA

  Δικαιούχος: Μιχαήλ Μαστροπέτρος

  Σημειώσεις:

  • Βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε το όνομά σας, το οποίο θα πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα που καταχωρίσατε στην ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας.
  • Λάβετε υπόψη, ότι επιλέγοντας την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, απαιτούνται έως και τρεις (3) εργάσιμες ημέρες, για να ενημερωθούμε για τη συναλλαγή.