Για παραγγελίες άνω των 100 € εντός Αττικής, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

 

 

Για παραγγελίες κάτω των 100 € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:
 
  • Εντός Αττικής, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,35 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε  0,87 €.

 

  • Για αποστολή προς χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση 2-5 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα  5 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,12 €.

 

  • Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής - πόλης παράδοσης, καθώς και για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες.

 

 

 

 

Για προϊόντα με όγκο μεγαλύτερο του πραγματικού βάρους, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται βάση ογκομέτρησης.

 

Υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

 

Ενδεικτικά:

 

  • Για παραδόσεις εντός ορίων Αθηνών και Πειραιά (Κεντρικός Τομέας, Βόρειος Τομέας, Δυτικός Τομέας, Νότιος Τομέας, Πειραιάς), το κόστος είναι 8,68€. Εκτός ορίων, η παράδοση ενδέχεται να παραταθεί 1-2 ημέρες.

 

  • Για παραλαβή από τα πρακτορεία των Αθηνών, στην υπόλοιπη Ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, το κόστος είναι 4,96 €. Για παράδοση σε συγκεκριμένη διεύθυνση, κόστος κατόπιν τηλ/κης συνεννόησης.