ΓΕΝΙΚΑ
 • Το praktoikw.gr, αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης, των προϊόντων μέσω του διαδικτύου, της εταιρίας με την επωνυμία «Μιχαήλ Μαστροπέτρος» Α.Φ.Μ. 068775067, ΔΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΡ. ΓΕΜΗ 117195201000, που εδρεύει στη λεωφόρο Λαυρίου 20 στα Γλυκά Νερά.
 • Η εταιρία δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της.
 • Η ιστοσελίδα www.praktoikw.gr είναι εύχρηστη και απλή, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους.
 • Η χρήση και η περιήγησή σας, στην ιστοσελίδα praktoikw.gr, συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων.
 
ΌΡΟΙ
 • Η εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις, καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς, τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.
 • Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.
 • Οι σχετικές φωτογραφίες, ενδέχεται να παρεκκλίνουν από την πραγματική εικόνα των προϊόντων.
 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 • Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα «praktoikw.gr» χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Οι περιπτώσεις που θα χρειαστούν κάποια προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο,ταχυδρομικό κώδικα κ.ά.) είναι για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.
 • Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο). Το ηλεκτρονικό κατάστημα «praktoikw.gr» λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του, ενώ τα δεδομένα αυτά διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.
 • Υπάρχει οποτεδήποτε η δυνατότητα να τροποποιήσετε οποιοδήποτε από τα δηλωθέντα προσωπικά σας δεδομένα, ή να καταργήσετε ή να περιορίσετε την χρήση κάποιων ή και όλων των στοιχείων αυτών.
 • Η εταιρία ενδέχεται κατά καιρούς να χρησιμοποιεί την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, προκειμένου να σας ενημερώνει για τυχόν νέα και προσφορές που αφορούν το κατάστημα (φυσικό και ηλεκτρονικό), για διαγωνισμούς κλπ. (newsletter). Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ειδοποιήσεις, μπορείτε να υποβάλετε το ανάλογο αίτημα στην αντίστοιχη πλατφόρμα της ιστοσελίδας ή μέσω email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 • Σε κάθε περίπτωση, βασική προτεραιότητα μας είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τόσο κατά την διάρκεια της πραγματοποίησης της συναλλαγής όσο και εκ των υστέρων. Η εταιρία διατηρεί τα δεδομένα σας προσωπικά και ασφαλή, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο προηγμένες μεθόδους, βασισμένη στην διαφύλαξη της ασφάλειας των συναλλαγών και στην καλή πίστη.
 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 • Για την πραγματοποίηση παραγγελίας και την ολοκλήρωσή της, απαιτείται η καταχώρηση ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων, όπως το ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση αποστολής του προϊόντος, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, ο ταχυδρομικός κώδικας της περιοχής που θα αποσταλεί το προϊόν, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου κλπ. Η συμπλήρωση των στοιχείων αυτών είναι υποχρεωτική και δεν μπορεί να παραληφθεί.
 • Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε e-mail (μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ) με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας και τις σχετικές λεπτομέρειες.
 • To praktoikw.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα του φυσικού καταστήματος της εταιρίας Μιχαήλ Μαστροπέτρος. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες πραγματοποιούνται μέσω του φυσικού καταστήματος, οπότε ενδέχεται η διαθεσιμότητα των προϊόντων να μην αντιστοιχεί στην αναγραφόμενη. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του επιλεγμένου από εσάς προϊόντος, το κατάστημά μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
 • Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε την αλλαγή, την επιστροφή ή την αντικατάσταση του προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικώς, με e-mail, ή πραγματοποιώντας επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα.
 • Προϋποθέσεις επιστροφής:
 1. Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που το συνοδεύουν (συσκευασία, καρτελάκι γνησιότητας όπου υπάρχει κλπ).
 2. Αλλαγή ή επιστροφή, πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών.
 3. Το προϊόν, πρέπει να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο που εκδόθηκε με την αγορά του.
 4. Σε περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος, είναι δυνατή είτε η άμεση αντικατάστασή του προϊόντος είτε η επιστροφή των χρημάτων σας κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
 5. Κατά τα λοιπά, η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.
 6. Μόλις λάβουμε το αίτημα σας, η εταιρία με δική μας εντολή θα παραλάβει δωρεάν από εσάς το προϊόν που θέλετε να αντικαταστήσετε. Όταν επιστραφεί σε εμάς, θα λάβετε ειδοποίηση και θα προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή του νέου προϊόντος.
 7. Κατά την αλλαγή του προϊόντος, αν δεν επιθυμείτε να προβείτε σε άμεση αντικατάσταση με άλλο προϊόν, είναι δυνατή η έκδοση πιστωτικού σημειώματος, που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για προϊόντα της ίδιας σεζόν. Η χρήση του πιστωτικού δεν ισχύει σε περίοδο εκπτώσεων και σε προϊόντα της προσφοράς.
 8. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή τους, με επιμέλεια της εταιρίας. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας, η εταιρία θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη χωρίς σχετική ευθύνη της εταιρίας πλέον. Η εταιρία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δε φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας, εφόσον την έχετε ολοκληρώσει, αλλά πριν την παραλάβετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν, δίνοντάς μας τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Για παραγγελία, που αφορά την κατηγορία Καφασωτα-Περιφραξη, για να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο,  θα πρέπει να προκαταβάλετε την συνολική της αξία. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας μετά την εξόφλησή της , το ποσό το οποίο θα σας επιστραφεί υπολογίζεται ως εξής:

- 90% της αξίας της παραγγελίας για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα

- 60% της αξίας της παραγγελίας για τα τροποποιημένα προϊόντα

 

Δικαίωμα υπαναχώρησης
Σύμφωνα με τον Νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πληρωμή στο κατάστημα
 • Online - Mε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • Aντικαταβολή
 • Kατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Paypal

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 • Οι αποστολές πραγματοποιούνται από τους αξιόπιστους συνεργάτες μας, την μεταφορική εταιρία ΕΛ.ΤΑ.
 • Η παραγγελία ολοκληρώνεται, με την καταβολή του τιμήματος στην ΕΛ.ΤΑ.courier (στην περίπτωση της αντικαταβολής).
 • Ο υπολογισμός του κόστους των μεταφορικών, εξαρτάται από το σύνολο της παραγγελίας και την διεύθυνση της αποστολής.
 • Η αποστολή, πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, σε όλη την Ελλάδα (σε δυσπρόσιτες περιοχές, υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης).

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά με e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικώς στα: 210 6613732 & 210 6613737.